0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
ÇOK GÜZEL THREAD! ayrica... siktir git Aptalgazi!!
63 style vs mardinli serseribu diss by mardinli serseri ve tayfası tarafından ananızın amına armağan olsun orrospuçocukları63 sıtayla anana golf sopası koyarımdeliği tutturmak için ammını oyarımmemeleriyle beatbox yaparımbacını tutsam amına koyarım63 sıtayla rotarite geldi bacının eteğini dalıp da deldikurdiş kayacak sanalave kuçuku kera bawe tenne wekare rotari davakşera tenne kuze cetta huta bıkıri kera63 sıtayla anana kayacam wallatam bir kürt buradasokacak bacınabiraz stili belasikecek ananı toprak altı mezardamardinli serseri bacına sokacak anana attıra attıra (echo)ulan orrospuçocukları mardinli serseriye diss mi attınız?başınıza büyük bir bela açtınızanalarınız orda burda olmuş fahişesonra getirin biz de sikelim para kazandıralım size63 sıtayla senin ananı bacını karını kızını halanı teyzeni dayını dedeni nineni kundaktaki bebeni emesen arkadaşını hürriyetini cürrüyetini ilimini bilimini dilimini biran stili bela anana kayarak siksin63 sıtayla eze kuze keta futbol tope dexı meeze şımde hın bawe doksana kale mırkuzıdye tev hatenyo lave kuçuku kera tu çeva karış rotaride dıdı eze kuze hotanetam bi kurtun damane eve kuze hotu cetenebiran stili bela bacına soksun (echo)63 sıtayla anana at yarrağı koyarımgerekirse bacına biner olta atarımdenizde kum ananda midye yerimo midyeyi sindire sindire 63 sıtayla ben tam bir kürtbiran stili belanın yeğenisenin başını çıktığı yere sokarımorrıspıçocuğu bir daha dayıma laf atarsan var yaalayınızı sikerim lanorrıspıçocuğları63 sıtayla ananın amına ağaç dikergölgesinde var ya bacınızı sikerim orrıspıçocuğlarıorrrrhttp://www.youtube.com/watch?v=w_hMaM7NviI
(click to show/hide)sen ne salak bi cocuksun
^
bu yaraksız kim
anan
Şunu iymore yazsa küfür edersiniz amk sizin, harbi kim bu mal.Wiest`e benziyor lan ama o adam daha sevimli
Buda Amerikan şuparı.
bırak yav alıştım ben. o değilde aynısını onlar yazsa aıhdasldhasld oluyo onu anlamadım