M&B'cRPG'denmi kaynaklaniyor bilmiyorum. Bir cok online oyun oynadim, ama bukadar hararetli ve gereksiz tartismalar ile dolu bir ortamda bulunmadim.
Herseyden önce bu beta sürümünde olan bir mod. Bir cok kez daha Strat'da wipe görecegiz. Neden bunu ölüm-kalim, namus-seref meselesiymis gibi algiliyorsunuz? En ufak seyde celallenip ana avrat düz gitmek cokmu zevkli oluyor, anlamiyorum.
Klasik cümleleri sevmem, ama ayni vatanin evlatlariyiz. Forumda Ts'de ve oyun icinde yapilan hakaretler sövmeler adi bir Pkk sempatizanina bile yapilmaz. Oyun bu ya, Oyun...sanal..
@cicero
Erhan Taleworlds'de yazdiklarim ile halen ayni düsüncedeyim, diger klanlar ile birlikde sayisal olarak asker üstünlügünüz olmasaydi Shogunate/Byzantium topraklarina savas acmazdiniz. Ve yine söylüyorum tek basinaza hareket etseydiniz oradan toprak alamazdiniz( en azindan kalici olarak). Bunu sizde biliyorsunuz.
Asker olarak yaptiginiz katkiyi bilemem, ama üyeleriniz(ozamanlar daha az kisiydiniz) ile 25k askeri tek basiniza toplamaniz ve beslemeniz imkansiz geliyor bana. Bugrahan'in iki Accountuna takilip kalmissiniz, multiaccount Strat'da malesef bir gercek. Sizin kullanmadiginizi nerden bilelim. Umarim gelecek Strat'da bir önlem alinir.
Bölgede bizim zaten topragimiz yokdu. Kaybedecegimizi bilerek askerlerimizi ve altinlarimizla katgida bulunduk. Savas ciktiginda hic birsey olmamis gibi orayi terkedebilirdik. Union'un ve sizin bize savastan önce teklif ettiginiz öneriyi kabul edebilirdik. Olmasi gerekeni yaptik, pisman degiliz.
He dede sana bu gece birşeyler demiştim şu yazıyı yeni buldum artık bugrahandan farkın yok benim için
Sirf düsüncelerim yüzünden U dönüsü yapacaksan, eyvallah