0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Selamün aleyküm
çok samimi şakalı komikli bi ortam vardı
Yeni yılınızı kutlarım 20102 ölücez möayalar öldürcek bizi
GELME ULAN, GELMEEEEEvisitors can't see pics , please register or login
hala korkuyorum lan ben bundan, bilinç altıma yerleşmiş
klandan ayrılıyorum herkese başarılar.
Karluklar yeni kurulmuş bir Türk klanıdır.Şuan ki hedefimiz strategusta toprak alımı yapmak yerine diğer klanlara troop ve gold satmaktır.Hiçbir klanla düşmanlığımız bulunmamakla beraber tamamen tarafsız ve ticaretle ilgilenmekteyiz. visitors can't see pics , please register or loginKarluklar Hakkında Tarihi Bilgi (click to show/hide)Türgeşler'in hakimiyetine son verdiler; onların topraklarını ele geçirdiler. Bu gelişme onları İslam ordularıyla karşı karşıya getirdi. Aynı tarihlerde Çin İmparatorluğu, Müslümanları durdurmak için büyük bir sefer başlatmıştı. Karluklar henüz Müslüman olmamalarına rağmen İslam ordularının yanında yer aldılar. 751 yılındaki Talas Savaşı'nda, Çinli Tang ordusunda savaşırken saf değiştirerek Arap ordusunun zaferine katkıda bulundular. İslam dinini kabul eden ilk Türk topluluğu oldular. Yönetim (click to show/hide)Yönetimin başında Helgoring vardır.Her oyuncunun fikirleri dinlenir ve kurulmuş olan özel mecliste bu fikirler tartışılır.Son kararı her zaman lider verir.Diplomasi (click to show/hide)Müttefikler-Düşmanlar-Ticari ilişkilerimizin bulunduğu klan-Üyeler (click to show/hide)Karluk_HelgoringKarluk_SuleimanabiKarluk_ArtukBeyKarluk_CharonStrategusta Bizle Ticaret Yapmak İçin (click to show/hide)Buradan bize bildirebilir ya da teamspeak'ten bize ulaşabilirsiniz. Teamspeak:62.104.20.250:10027