Ben 1453 kişiden resimdeki kalan rakamı çıkarıp yuvarladım yani kafadan hesap ama yine de çok, çünkü ben köyün 500 askerin tamamını kullandığını düşündüm, köy 372 asker kullanmış verdiğin verilere göre Övülecek kadar çok başarılı değil. Phase ve Okhoca almış zaten o farkı
üstüne para mı veriyorum benim savaşımda oynasınlar diye ? Niye sizin savaşa gelmiyorlar ? Phase'in klanı mı var ?
ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun daha verdiğim bilgiyi bile okuyamıyorsun
BashiBazouks a:1462 s:1090 k:372 Ibdeles a:500 no survivors
bak şimdi bu bizim ilk savaşımız toplam oyuncu sayımız 29 karşı taraf 59 okey ?
a:1462 attacker yani türkçesi saldıran taraf 1462 yazıyla:bindöryüzaltmışiki askere sahip
s:1090 survivor yani türkçesi sağ kalanlar 1090 yazıyla:bindoksan asker sapasağlam çıkmış savaştan
k:killed yani türkçe MEALI bizim taraftan ölen asker sayısı (öldürülenler BIZIM TARAFTAN ) 372 yazıyla:üçyüzyetmişiki kişi bizden ölmüş savaşta
Ibdeles , saldırdığımız köyün adı
a:500 yani köyün sahip olduğu ordu sayısı yazıyla:beşyüz
NO SURVIVORS : sg diyor yani kalmamış sizde asker diyo
Anlamıyorum bak gerçekten insanlar sizin hakkınızda diyorki AFK (AWAY FROM KEYBOARD ) ( OYNAMAYAN ADAM ) ( KEYBOARD'A UZAK ) insanlar daha iyi oynar en azından 0:0 daha iyidir diyorlar ve gerçekten bizim söylediğimiz şeyler değil bunlar.Herkes imreniyor bize kapıkulu keşke bizim düşmanımız olsa diyorlar.
siz 800 asker kaybedipte köyü anca alıyorsunuz ki hala konuşuyorsunuz bak bizde kaçıncı köy oldu ? 4 ; toplamda 800 kaybetmedik be ne konuşuyorsunuz hala