Selam Dede. Yaptığın zırhları görmüştüm, hepsi de çok güzel olmuşlar (özellikle miğferler) eline sağlık. Developerların onca sayfadan sonra hiçbir cevap yazmıyor olmaları düşündürücü
. Birlikte de birşeyler yapabilirsek çok sevinirim elbette, seninkiler kadar kaliteli birşeyler çıkaramam heralde
.
TS ve steam konusuna gelirsek, benim sistem biraz eskice, pingim de genellikle 90-100lerde dolanmakta. Ben de sistemi mümkün olduğunca temiz tutup idare etmeye çalışıyorum, ts-steam yüklememe; arkaplanda çalıştırmama isteğim bu yüzden. Forumda pm ile uğraşmak da uzun iş olur sanırım. Önceden dediğim gibi illa ki bir klana katılmam şart değil, bana klandan bahseden arkadaşın önerisi üzerine bir şansımı deneyim demiştim
.
Mümkünse, mesela saray gibi birşey modelleyi isterim. Lowpoly, uv işlerinden anlarım, kaplama(diff-normal-spec) oluşturma yöntemlerini bilsem de pek kaliteli şeyler çıkmıyor ortaya sanırım (2d zayıf
). Oyun içine model-kaplama aktarmaktan, oyundaki edit mode ile harita dizaynından da pek anlamam. Modellemeyle alakalı yardım edebileceğim herhangi birşey olursa seve seve elimden geleni yapmaya çalışırım. Cevap için teşekkürler.