Ayrıca diğer klanlar sürekli takım olarak oynuyor, hepsi aynı anda online oluyor ve taktik geliştiriyorlar.
theTurks de ben bunu göremiyorum:(
Bi el atman lazım Abay bu duruma;)
Reyiz sana hak veriyorum kardeşim, ancak klan olarak her zaman ayrı hareket ettiğimiz söylenemez bununla beraber diğer klanlarında her seferinde ortak ilerledikleri konusunda ki görüşüne katılamıyorum...
Kendi adıma online olduğum zamanlarda teamspeak üzerinden klan olarak crpg savaşlarında pek çok kere birlikte hareket ettik ve arkadaşlarında bunu genelde yapmaya çalıştıklarını iyi biliyorum...
Şu da var ki : Crpg nin sonuçta strategus gibi olmadığını düşünürsek, birlikte hareket etmenin bir zorunluluk olmaması gerektiğini de düşünmüyor değilim... Çünkü crpg de diğer klanlar yada klanı olmayan kişilerle bir takım halinde berabersin ve amaç xp/gold gelişini en yüksek noktada sağlamaya çalışmak... Bulunduğun takımı bölmek ve kendince hareket etmeye çalışmak, zafer zamanlarında Turk klanına mal edilmeyebileceği gibi, kötü sonuçlar alındığında bir takım insanlara da geyik anlamında iyi malzeme olabilir... Sonuçta bence önemli olan her oyun öncesinde ilk olarak Teamspeak 'e girmek ve kaynaşmak... (Hakanın dediği gibi,clan birlikteliğinde anahtar nokta TS )
Diğer yandan strategus açısından konuşursak kanımızda var zaten kuşatmak, emir almak ve o yolda ölmek hallederiz... Yeterki strategus içinde birliğimiz sağlam olsun...(harika değiliz belki ama bunuda sağlayabilecek güçteyiz ve zamanla daha da iyi olacak eminim) Ben kendi adıma bir tane bile yamuk ve yarı yolda bırakacak arkadaşa rastlamadım, Turk_ tamamdır...
Hakanım, görüş olarak bu anketin kaldırılmasının iyi olacağını düşünüyorum...çünkü pek çok kişinin tamamen art niyetli olarak oy kullanacağına ve kullandığına inanıyorum...