Nem feltétlenül, pl. te is itt vagy
Csak alszunk, várva, mi fog történni. Addig is páran próbálkozunk máshol, de ha lesz strategus, és ha Garrus tényleg komolyan gondolja, hogy elvezeti a klánt, még bármi lehet.
Hentzinek meg a ........ Garrus itt posztol a sacracorona feltámasztásáról, ő meg itt kampányol, hogy menjünk máshova, szép, mondhatom
Ez teljesen normális. Hentzi azért kampányol, hogy valamilyen formában együtt játszhassunk,
engem főként az motívált GK-ba, hogy Hentzi bent volt.
De ahogy összejön a csapat, akkor SacraCorona, nem tudom mit bénáztok
De a GK-s osztag is tetszik, közelebb áll a megvalósításhoz.
Nem akarok további 800 témát nyitni erről a dologról, csak sir_Ady jelzett itt, illetve Norion is jött volna,
ill. Danwion, és talán Hentzi, bár őt ahogy lehet kirúgnám
A többiekkel meg nem tudok mit kezdeni, én nem mosóport árultam nektek, hanem
egyszerűen szerettem volna egy magyar klánt csinálni, és azt gondoltam, hogy ti
is szívesebben játszotok magyarokkal, mint angolokkal.
De valószínüleg valami antinacionalisták vagytok, vagy szégyenlitek a magyart
vagy csak túlstresszelitek a dolgot, de annyira nem kell komolyan venni, ez szórakozás. Nem tudom, mind1.
http://www.youtube.com/watch?v=5-Ke3cHeob0Szóval, a fórum marad, de én semmi garanciát nem látok a részetekről, hogy ez elindulhatna.
Valószínüleg most egy részetek kicsit megszeppent, de a nagyobbik hányad már vágná
az arcomba, hogy miért nincs igazam, és miért beszélek hülyeséget
Ezt fölösleges tagadni, sajnos túl sok ilyetén fellépést láttam már irl
Talán ha lenne 40-50 magyar játékos, akkor abból valószínüleg hamarabb szűrődne ki
10-15 olyan, aki szívesen játszik együtt, de nem várhatjuk el, hogy
ilyen kis számú magyar játékosbázisnál legyen elég emberünk.
Egyszerűen kishazánkban (és valószínüleg az egész világon) alapvetően kétféle embertípus van
PONT.
Ez a véleményem, ami csak akkor változott volna meg, ha többen jelentkeztetek volna.
Nekem is elvettétek a kedvemet (nézzen magába aki csak kifogásokkal jött, vagy nyafogott, bár ők már utálnak engem:] yeah),
de még mindig benne lennék sztem.
http://www.youtube.com/watch?v=LF_hWs90Z3A