0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hayır amk, artislik yapmasa Coalition'ın altında olacaktı bu. Köy falan da verecektik, troop grind etmesi karşılığında. Ama yok amk. Asker ver asker ver. Köy alacam ben. La amın feryadı, ben sana niye asker verem köy alman için? Amcık Kapıkulu niye versin yada? Greyler, Wolveslar falan? O kadar online adam varken (Kapıkulu'nda account sharing, dikkat, burada bile Kapıkuluya laf sokuyorum amk) - sen ne sikime yararsın.Neyse amk. Sakinim.
Bir durup dinlemesini falan bilmiyor sanırım. Köyü alacam, köyü alacam, köyü alacam, 4000 troops ile bir köye dalacam.
Tsye uğra arada sanada sulansın):
BEYLER ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN, EFENDİMİZ JUMONGİ, KÜRTLERİN ELEBAŞI, EN ONURLUSU TEAMSPEAKE GİRİP BENİ TEHDİT ETTİ. ÇOK AMA ÇOK ÖZÜR DİLERİM. BEN BİR KLAVYE DELİKANLISIYMIŞIM.LÜTFEN BENİ AFFEDİN.BİR DE ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN, R LERİ SÖYLEYEMİYORUM! GAYİM Bİ DE BEN. MAHKEMEDE DE ANAMI BABAMI SİKTİLER DERMİŞİM.SON OLARAK DA, JUMANJININ AĞZINDA YARRAK VARKEN YAPTIĞI EKOLU HAVA!!!!!!!111!!BİRBİR!bir!11!https://soundcloud.com/user573689602/jumanjiR'LERİ SÖYLEYEMİYORUM. LAF SOKANIN ANASI BACISI JUMONGIYI SIKSIN.