Allah ın malı Türk üz dedik diye bize ırkçı diyen sizsiniz..
Ben sana türksün dedin diye ırkçı demedim abarttığın için ırkçı dedim. Sabahtan bari abartmak diyorum siz götünüzden anlamaya devam edin ne diyim size. Sizin verdiğiniz şey tepkiden daha fazla anlamıyor musunuz hala?
Hazar fuckıng Turk dediği zaman sana edilen bi hakaret değilmi bu Allah aşkına..
Şuanda Rebornlar ve Bizim klandan başka Türk klanı varmı? Adamlar Kapıkulunu gördüğü zaman art niyetle hareket ediyorsa bunun bir sebebide Türklere olan düşmanlığından dolayı. Sana diyorum bana 4kere ard arda vuran adama dikkatli ol lütfen diyorum adam özür bile dilemiyor.Umursamıyorum dilemek zorunda değil.Reportlamıyorum bile Ama ben o adama 1kere vurduğum zaman hem ırkıma küfür yiyorum.Hemde report yiyorum..Çok normal bir şey değil bu. Çok sık başıma geliyor.
Ya ben anlamıyorum ben kapıkulunda da oynadım camelsda da oynarım başıbozuklarada girdim barlasda da oynadım... Neden 1 kere bile böyle bir şeyle karşılaşmadım? 2 sene oynadım ben bu oyunu 2011 yazından 2012 ocağa kadar falan aralıksız oynadım bu zamana kadar aralarda gene girdim 2012 eylüle kadar o zamandan beri girmiyorum bile. Adamlar kapıkulu gördüğünde hakaret ediyorsa bunun sebebi ırkçılık falan değil sizin gerizekalılığınızdır. Adamlar yanlışlıkla th atıyor bende özür dilemiyorum bazen blok işareti yapıyorum adamlarda anlıyor tabi siz böyle bir şeyi akıl edemezsiniz. adam th atıyor özür dilemiyor hemen ban oylaması tabi adamlar kapıkulu gördüğünde öyle der. Kapıkululları neyle ünlü cprg de? th ve tk larla. Yani boşuna kendinizi yormayın kimin ne mal olduğunu iyi biliyoruz bu adamlar size özel yapıyor ama bu ırkçılık değil. team hit yediğinde ırkçı diye ban topic açan adamlar hakeder bunu