Gmester,
Talán ennyire nem kell elkeseredni, szerintem még nem törlünk (bár nem én vagyok a klán vezetője de gondolom az elkeseredés mondatja ezt veled).
Én azóta próbáltam játszani 1h+xbow altommal, nem láttam nagy különbséget, de mondjuk én nem vagyok nagyon mérvadó, mert nem tartom magam túl tehetségesnek (tegnapelőtt is beszólt valaki az Eu1-en, hogy a 2h altom a "worst melee ever"
pedig kivételesen 7/5 volt a k/d arányom és benne voltam az első 8-10-ben, ami nálam azért nem általános), úgyhogy az apró nüanszok hiánya, amellyel egy jó játékos több, mint egy mezei katona, lehet, hogy nekem nem tűnik fel.
Lehet, hogy lesz további javítás, úgyhogy talán érdemes visszanézni a cprg-re.
Ami így két nap után a véleményem, hogy mivel a heirloom-olt cuccokat jelentősen gyengítették és a + xp nyerés is nevetséges, a 1030 ponttal, nem érdemes rámenni a nyugdíjazásra., amig eddig bántam, hogy régen erre nem fordítottam figyelmet, meg nem volt türelmem kivárni a 31-es szintet, ha meguntam egy bizonyos tipusú karaktert, most végül is nem lényeges, játszhatok a 3 altom közül bárkivel, ha olyan kedvem van, nem lesz érdemes a nyugdíjazásra koncentrálni, ha így marad (szerintem).
Más: szerintetek ha még mindig hiányzik felszerelésem a patch előttről, érdemes várni, hogy felbukkan egyszercsak, vagy vegyem meg újra?