0 Members and 9 Guests are viewing this topic.
When west germany annexed east germany, nobody moved a finger too.
One for P-a-n-o-s:visitors can't see pics , please register or loginTranslation: What do you mean I didn't write the supreme Greek God's name correct ?
Today, seen in the Police Office!visitors can't see pics , please register or login
I think i should express my gay love to Shpritza by this song:Jednog jutra krenula sam u veliki svijetskupila sam svoje snovei u dusi cvijetna stanici cekali su prvi rodjacisivo nebo, tudji koraciVidjela sam svjetla grada, dobro i zlosvi su kao prijateljihvala im za toja sam neka druga vrstaja bih iskrenou meni je srce ostaloJa sam djevojka sa selanoga mi je bosarumeno mi lice, umiva ga rosane, ne, ne trebam ja zlatoniti dukat zutisamo trebam rijeku da izvor pomutiLjubim tvoje oko plavosve bih tebi dala, sunce moje maloti si sve to sto bih htjelaja sam tvoja mala djevojka sa selaSvatko krene svojim putem pa ja krenulasa mnom posla moja sreca, tuga zastalaali nisam nasla ono sto sam trazilamoja ljubav, moja sudbina
Zaista volim dobro napisane kritike. A ona se primakla genijalnosti onoliko koliko je to moguće jednoj eni: http://www.rudan.info/zemlja-krvi-idiota/
ta je tu genijalno? Ako neto ne mogu da čitam to su pisci koji se izraavaju putem psovki. Zgroavam se takvih "umetnika" i "novinara". Ima ih ovde u Beogradu puna kapa...