Bakın anti-abay takımı!
Bilmem sizin nerenize bir şeyler battı da bu kadar düşman kesildiniz başıma anlamıyorum. Size ne küfür ettim, ne de alay edici tavır takındım. Tek yaptığım eski klanınızın kurallarını hatırlatmak oldu ve sizlerin isteğine karşı bir seçenek sundum. Klan içinde barınıp bizimle olsaydınız demek ki aramız iyi olacaktı. Böyle düşünüyorum çünkü başka bir şey yapmadım ben bazı şeylerin altını çizmekten başka.
İşinize gelmeyen herkesle alay ederek bir yerlere varamazsınız. Teamspeak vs yerlerde az zaman geçirmedik, kiminizle yeri geldi 2 kişi sabaha kadar oynadık bu oyunu. Ağzımdan kendinize karşı tek kelime kötü söz duydunuz mu? Neden bu sürekli ve kötü propagandayı yapıyorsunuz! Olayı forumda RP'ye bağlarsanız kabul ama TS tacizleri de gördük sizlerden. Vicdanen eminim ki sizler de birçok şeyin yanlışlığını hissedersiniz kendinizde ama çevre ve genel görüş gibi parametreler de yapılan yanlışların devam etmesini kabul ettiriyor insana.
Sonuç olarak gelmeye çalıştığım yer üslupla ilgili sıkıntılardı. Anlatamadıysam umursamayın!
Vicdanen o kadar bi yerimde değil ki senle geçirdiğim zamanlar ya da şu oyundaki ortam forum vs vs...
Ne yaptığımdan dolayı ne de yapacaklarımdan dolayı pişmanım.
Senin gıyabi cenaze namazını kıldık , 1 hafta sonra hortladın bizi düşürdüğün durumu tahmin bile edemezsin.
Ben cemaatin suratına bakamadım,insanlar bu ne biçim iş dedi , lafımıza inanmaz oldular sen gelmiş bana hikaye anlatıyosun...
20 tane key alıp kendi başına klan kurdun, o keylerle forumda kendi kendine yazıştın , hepsiyle kapıkuluna girdin sonra tüm karakterlerini kendi başına selamladın vs garip garip işler peşindeydin dolayısıyla oyundan uzaklaştırıldın.
Tüm klan liderleri senin hakkında olumsuz konusurken kendine "legendary leader" yaftası yapıştırdın sons of abay klan sayfanda .
Forumda "ironi" de sınırları zorladın , sana mesaj attık ingilizce cevaplayıp ben arjantinli erasmus ogrencisiyim dedin 2 gün sonra abayin ogluyum dedin ya bunlar aklıma gelenler sen ne bi ideolojisin ne de önemli bir şahıssın sen nesin ki seni karalamak için onlarca kişi kampanya yapsın ? Sen sadece bir eğlence malzemesisin.
Benim de senin için bir eğlence malzemesi olmam lazım , warband ya da cRPG inanılmaz zevkli oyunlar değil her insan kusurludur ve herkesin taşşak geçmeye müsait bi spastikiyeti vardır o noktalarla bokunu çıkarmadan dalga geçersen hayattan zevk alırsın.
Bokunu çıkaran biri oldugunu düşünüyorsan pek inanmasamda sözde hukuk devletinde yaşıyoruz internet suçlarından dava aç 20 sene onu kovala rahatla bu kadar kasıntı olmanın bir anlamı yok keyfine bak ak.
Benim yemek geldi beyler....sg