ah kratos ah aslında herşey senin bize ihanet etmenle yani northern alliancedan cıkarken senin butun herşeyi hetmana gidip söylemenle basladı yani kimsenin durduk yere sana bilendigi yok.Senin için acıyorum cunku kimse tarafından siklenmiyo ve sevilmiyosun(buna gercekten üzülüyorum) kendi factionunda seninle beraber rank 10 olan adamlar bana steamden küçük orospu krotosun amına koyayım bi sike yaradıgı yok bir de bizim işimize laf edip savaslarda herşeyde bizi suclayıp hakaret ediyor diyor (arthur,rest in peace,ikarooz etc) .Neyse onu bunu bosver gel senle meydan savasında siege tower kuralım ustune cıkar asagı işeriz ne dersin bunu konusalım bi ara?
Bunca yıl bu oyunu oynuyosun strat hakkında bi sik bildigin yok biz senle aynı tsde takılıp oyun da oynadık ama senin her zaman kazanan tarafta oynama zaafın yuzunden herşey bitti sonuc olarak factiondaki herşeyi de babana(hetman) yetiştirdin bu yuzden de seni sevmiyorum.Yanındaki adamlar bile seni siklemezken biz neden sikleyip koltuk sevdalısı bir piçi yüceltelim? sen o wipeı her türlü yiyecen
neyse sonuç olarak bu konuya şu yuzden geldim:
siktik mi?