Kavga çıkarmaya gelmedim kratos kendi ideolojine uyduğunu söylemişsin, herkes de biliyorki bu partinin ideolojisi özerk ya da bağımsız bir Kürdistan ve orospu çocuğu apo piçinin salıverilmesi. İleride çok pişman olucaksın kratos hemde çok. Demokrasi adına veriyorum oyumu diye kandır kendini iş işten geçmiş olucak. Benim peder emekli oldu Allah'a şükür ama askerdi zamanında, hayatımın yarısı doğuda geçti ve sırf Türk ve asker çocuğuyum diye toplanıp dövmeye gelirdi o senin ideolojisini benimsediğin partiyi destekleyenler. Şahsen batıda Türk'ün K*rdü dövmeye geldiği bir olay hatırlamıyorum terör zanlılarına linç girişimi dışında.
Partinin ideolojisi 2. sınıf görülen ön yargıyla yaklaşılan bu ülkede yaşayan herkesin eşitliğini haklarını gözetmek.Hayır herkes te bilmiyor apoyu serbest mi bırakacaklarmış ne bok yiyeceklermiş. Ya Allah aşkına Apoyu kim napsın ya, en az 1 milyon terörü destekleyen Kürt var bu ülkede, bu adamlar HDP atmazlarsa AKP atacaklar, daha mı iyi yani? İlk sayfada Selonun Aponun heykelini dikecez beyanatını paylaşmışsın gördüm, ardından ekledim dedim ki adamlar bunun yanlış olduğunun farkına vardılar yoksa gizliyolar mı yani o mu? seçildikten sonra sizi kandırdık hehehehe alın kürdistan diyip RPG mi sıkacaklar basın toplantısında? Bu kadar sığ fikirli mi yani bu adamlar? Aklını kullanan her T.C. vatandaşı Kürtlerin bir devlet kurmaya kalkarsa ayakta duramayacağını sömürge haline geleceğini adı gibi bilir. Eğitim yok çünkü adamlar eğitimli değil. Ama bu ülke Türklerinmiş gibi davranılması bizim canımızı sıkan. O zaman Çerkesler niye isyan etmiyor diye birileri Şimdi ki maymunlar neden insan olmuyor tadında sorular yöneltiyor.
+Oyumu demokrasi adına vermiyorum. Bu ülkede demokrasi çok büyük bi safsatadan ibaret.Hiçbirşey bilmeyen insanlarla demokrasi olmaz. Oyumu barış için veriyorum. Kimse şehit olmasın, halkımız bilinçlensin, huzurlu bir toplum olalım, Rusya ya Amerika ya bile örnek olabilelim diye.Benim bu ülkeden hala umudum var.
Kavga çıkarmaya gelmedim diyosun ama benim söylediklerimle dalga geçiyosun 2 post önce onu da anlamadım açıkçası.
Oy vermeyi düşünmüyorum. Bu seferde olmazsa yine erken seçim için uğraşacak ibneler... Sikerler ülkeyi, ben kendi derdime bakarım. İran olacaz fantaziside gerçekleşirse siktir olup gideriz.
Oy vermenin bi zararı yok, ama vermemenin olur.Bırak uğraşsınlar nedir yani, İran olursak her şekilde basar gideriz
Sen ver oyunu yine de.
bu arada edit;
şimdi bu kadar oy artırmışken öyle bi götlüğe imza atacağını sanmıyorum MHP nin
Lafımı nasıl da yedirmişler bana.