Author Topic: Savaş  (Read 785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Real_Hunter

• Baron
  • Renown: 81
  • Infamy: 8
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Faction: Warriors of Tengri
  • Game nicks: Turkmen_Azap
  • IRC nick: Turkmen_Azap
Savaş
« on: December 07, 2014, 11:57:48 pm »
Çoğu kişiye göre strategus artık bitti.. Doğruda açıkcası. Ama stratı hala bırakmayan oynayan emek gösterenler bitmiş değil.. Uzun süredir ticaretle onla bunla 5-6bin asker civarında plateli bir ordu kurduk. Yakında savaşlarda başlıyor..

Her zaman dolaşan bir muhabbet vardır.Türkler birleşse çok şey yapılırdı. Stratın amına korduk felan fistan.. Ne kadar doğru olduğu tartışılır tabiki.. Hiç deneme fırsatı olmadı bildiğim kadarıyla..

2.5 yıl boyunca kapıkulunun bashilerden bashilerin kapıkulundan nefretini vs duyduk sürekli. Ben ne kapıkuluyum nede bashi.. Ama 1yıla yakın neredeyse ottomonsda eski bashilerle oynadım  1.5 2yılda kapıkulunda oynadım sanırım.. İki tarafdada güzel vakit geçirdim,eğlendim..  Şuan ne doğru düzgün oyun kaldı nede strategus biliyorum. Ama güzel bir nostalji yapalım en azından.. İşsizlik işde strat bitti ne uğraşıyorsun hala demeyin işde:) Ama söyleyebileceğim tek şey çok  sağlam itemlerden oluşan güzel ordular hazırladık. 4-5 ordu kadar..

Stratla çoğunuz uzun zamandır ilgilenmiyor olabilirsiniz. Strattaki mağlubiyetlerin tamamı rosterdan kaynaklanıyor. Yani olay itemde vs değil ne yazıkki.. Ama yinede itemlere bakabilirsiniz aşşağıda link var..

http://i.imgur.com/iJE0fwO.png

Rosterdan kaynaklanan salakça bir yenilgi daha yaşamak istemiyorum açıkcası.. Ben bu arada bu oyuna yıllarını vermiş bu oyunda gayet tecrübeli bir çok oyuncu olduğunu biliyorum.. Danishinden platesinde plated chargerından  steel pıckıne güzel bir ordu hazırladık..

1veya 2güne reyvadine saldırı var. Crime yüzünden kaleye giremiyorum durdurmak için açık alanı kullanabilirim. Reyvadini savaşsız bırakmak gibi bir düşüncem yok çünkü.. 1920kişilik full zırhlı bir orduyla

(1800kişilik bir orduyu durduracağız..  Greyin ordusundan daha iyi bir ordumuz olduğunu söyleyebilirim. Grey ordularında plated charger vs olmaz.. )

Sizden yardım istiyorum.Ne eski bir kapıkulu nede bashı olarak değil. Yıllarca yaşanan olaylar sebebiyle birbirinden ayrılmış değil birlikde aynı tsde olmaya dahi tahammül edemeyen kişiler var bunu biliyorum..

Ama en azından oyunun son zamanlarında bu tarz şeyleri unutup toplanıp birşeyler yapabiliriz diye umuyorum.. Savaş muhtemen 1-2 gün içerisinde( prime timeda 8,9,10 gibi olacak)

Eğer meydan savaşı kazanılırda bu ordular reyvadini ele geçiremezse içeriye 3500-4000troops yetiştirebilirim.Özetle stratın son zamanlarında birlikde birşeyler yapabiliriz..

Stratın biraz uzayacağından yeni şeyler denediğinde geç sonlanacağından bir daha açılmayacağına kadar bir çok söylenti var. bitmeden birlikde birşeyler yapalım işde:) Şuan bulunduğu faction sebebiyle savaşa giremeyecek dostlarım varsa pseudonym diye bir seçenek var.. Herkez katılabilir.

Not: Tartışmak için foruma giren arkadaşlarımın varlığından ötürü konuyu kilitlemenin daha mantıklı olacağına düşündüm..

Bana buradan veya oyundan ulaşabilirsiniz.. Eski defterler açılıp tartışma olsun istemiyorum.

« Last Edit: December 08, 2014, 12:10:45 am by Real_Hunter »