Azért megvenni,hogy el add,azért kár szerintem vásárolni.Én is azok táborát erősítem,akik szeretnének kicsit több pénzt realizálni,mert ha egy kör alatt elmegy mondjuk 5 ezer,amiből egy komplett felszerelést is vehetnék,ráadásul sok óra munkával szedek össze "Rossz köröknél" akkor az eléggé elveszi a kedvem attól,hogy fejlődjek és akarjak tovább lépni.Megjegyzem én is csak közepes páncélokat hordok maximum,mert én szeretek tempót menni
,de akik szeretnének "magabiztosabbak" lenni meg némi védelem extrát,azoktól ez a patch elveszi azt.A javítás az kell a játékba,alá írom,legyen reálisabb
,viszont ha reálisabbak akarunk lenni,akkor a javítási költségekkel és drágább fegyverekkel arányosan több pénzt kellene adni körönként.Nem sokkal emelném meg,csak dupla annyival,ez viszont már jó lenne,mert akkor kicsit szabadabban vállalhatnám be a jobb felszereléseket és nem sallangon kellene élni
.
Az hogy a ló öregedjen,meg a fegyverek öregedjenek,szerintem nem érné meg anyagilag,ennyi erővel meghalhatna a karakterem is több száz évesen
akkor meg kár 31 ig elvinni és utána heirloomolni. Amúgy a heirloomban is arra gondoltam lehetne egy pici erősítés.Azt kéne,hogy 3 tárgyat lehessen átvinni,a pénz az adott,mondjuk ha kompenzálás kellene,akkor a pénz 10% vonják le,ugye a statsok azok nem maradnak meg,a maximalizálás miatt,de a wpf ből adhatnának többet minden szintlépés után arányosan.Mint már beszéltünk róla azért,hogy még több képességre lehessen belepakolni,és tényleg lehessen "elit" képzés is.
Kiegészítő eszközök ként lehetne olyasmit is betenni a játékba,mint pl kürtök,dobok,zászlóhordók,medikusok,nyílkészítők,kovácsok.
Ki ki a képességeinek megfelelően működne.Ezeket más modoknál találtam és szerintem ezek is sokat dobnának,ha megcsinálnák.
Kellene több modder a játékhoz,tovább lehetne fejleszteni a crpg modot így
Ezen kívül még szerintem azt is meglehetne akkor csinálni,amiről valamelyik diszkurzusban találtam és volt róla szó,hogy az építési nyersanyagokból lehetne építeni ugye,pl tornyot,sátrat,ostrom gépeket,csak ezeket nem csinálták még meg.
Egy teljesen másik ötletem is van,amit most vitattam meg Antonióval,nevezetesen azt,hogy egy újabb játékmódot is belehetne vezetni.
Ez lenne a vár építős mod,hogy van egy adott idő építkezésre,mindenki aki felcsatlakozik kap nyersanyagokat,már csak csapat munka és mindenki felhúzza az erődöt,lenne egy támadó csapat és egy védő,miután lejár az idő és olyan lenne lényegében mint egy csata,vagyis az utolsó vérig folyna,csak előtte mindenki közösen építené meg az erődöt,amit vagy véd vagy bevesz.Itt egy két szépség hibát szeretnék feltenni,ami miatt macerás lenne.Első,hogy nem tudom kinek mennyire van kedve pl 5 percet eltölteni erre,hogy felhúz egy várat,másfelől meg hogy ha felépítek egy várat,akkor mivel én építettem,tudom hol van a gyenge pontja.Mondjuk ettől nem tartok,hogy megtalálják,mert itt csapat játék nem nagyon létezik,elszórva van,főleg klántagok egymás közt megbeszélik mit hogyan.
Szóval,most hirtelenjében ennyi
észrevételek?