Göksel abi genelleme yaptığım yok zaten, ama bu adamlar İslamı kullanarak 8 yaşındaki kıza tecavüz etme hakkını kendilerin de buluyorlar.Yemen de yaşayanların 3 te 1'i 12
yaşından küçükken evlendiriliyormuş.Araların da yaş farkı da olabiliyor.İslam dini güzellik dini iyilik dini ama 8-9 yaşında daha yeni adet görmüş aklı cinselliğe erişmemiş bir
çocuğa tecavüzü yasaklamıyorsa ben bunu sorgularım.
Kız cinsel saldırı sonrası iç organları zarar gördüğü için ölmüş ve adam serbest.İnsan hakları olaya el atmaya çalışıyormuş ama bu heriflere bir sikim olmaz.
Konuyu niye açtığımı söyleyeyim,ben şahsen Türk medyasın da bu haberi görmedim eminim haberi duyan arkadaşlar da internetten veya burdan duymuşlardır.Fikirlerinizi
almak istedim.
İslam'ın neresi hoşgörüdür ?
3 karı almanın neresinde hoşgörü var ? Gün gün kiminle yatacağının mı takvimini tutacaksın ?
Şimdi Türklerin büyük bir kısmı Müslümanım diye övünüyor.Ama müslümanlığa nasıl katıldıklarını bilmiyor.Sözde en büyük ırkçılar amk
Türkler'in inancı Şamanizm ve Gök Tanrı inancıdır.Zaten bakın bakalım tarihe İslamiyet'i seçen türk devletlri birer birer nasıl siki tuttu.Osmanlı diyeceksiniz bana kimse kusura bakmasın da ''
Devşirme Osmanlının değil Hun Kökenli Göktürk torunuyuz.''
umarım anlatabilmişimdir.Türk budunun da savaş ruhu vardır.Gök Tengri ve Şamanizm inancı da savaşmayı gerektirir bakınız Ata Kam Ülgen'in Orhun Kitabelerinde ki sözü ''Er kişi çadırda doğar Çayır da ölür'' Orta Osya Türkleri 14 yaşına geldiklerinde eğer 75 adımdan ok attıkları hedefe vuramazlarsa savaşlara götürülmezlermiş.Ama şimdi Milli olmayınca okula gidemiyorsun amk .
Ha bide Allah ve ''TANRI'' Kelimelerinin aynı anlama geldiğini bilmeyen kekolar var.Türk dil kurumunun szölüğünü açın bakalım neymiş anlamı sonra birde allah'ın anlamına bakarsınız anlarsınız inceyi.
Ayrıca madem islam hoşgörü dini zorla müslümanlaştırılan putperestler ?
Umarım bir boklar anlarsınız.
İslam ülkesi diye geçinen hiç bir ülke gerçekten islamla yönetilmiyor.. İrandaki mute nikahı mesela buna bir örnektir.. Oradaki şeyhlerin vs sevgilileri giyinişleri vsde başka bir örnek bir gurup veya bir ülkede islam yanlış yorumlanıyor ve bu sebebden bazı şeyler oluyorsa bu insanların yozluğundandır.. İslamla alakalı değil..
Şuanda Müslüman ülkelerde okuma araştırma ne yazıkki çok yaygın değil bazı ülkeler hariç tabi Malezya felan mesela..Şeyh diye geçinen bir adam caizdir diyor oranın cahilleride tamam diyip yapıyor saçmalığını muhtemelen.. Kuranın ayetleri derin ayetlerdir.. Herkez kuranı çeviremez veya herkez kuranı anlayamaz.. Bir ayette birden çok mesaj vardır mesela..
İslamı yanlış yorumlayan bir bakış açısından bunlar doğuyor olması normal.. İslamı bilen anlayan hiç bir insan 8yaşındaki çocuğa tecavüz etme girişiminde bulunmaz.. Bulunanda insanlıkdan pek nasibini almamıştır.. Ama arap ülkelerinde kızlar gelişimini bizim kızlarımızdan 5-6yıl önce tamamlıyor..
Klasik Din tartışılmaz muhabbetini getirmişsin amk peki o zaman başlayalım bakalım.
İlk yazdığın dalkavuk yazıda insanların yozluğundandır islamiyet'in değil demişsin
Bak koçum benim insanları yozluğu hristyanlarda da var ? Ama adamlar serbest amk Ama İslam ülkelerin de ben hristiyanım de düşman gibi baksınlar sana biryerden alışveriş yaparken aleviyim de 2 katını geçirsinler anladın mı ? Yani islamiyet yozluk dinidir geri kalmış cahil bir dindir.
Okuma yazma islamiyetten dolayı gelişmiş değildir.Çünkü şeytan işidir.
Bildiğin yanıldığına yetmiyor senin koçum be hadi hadi kuran kursuna sen