you have to show some proof
taak ? czyli co mam sie wbic Penedragonowi na chate przylozyc noz do gardla i powiedziec zeby napisal prawde bo jak nie to mu chalupe spale ?
jakie dowody niewinnosci mam ci przedstawic ? i powiedz mi jak, moze wez moj miecz i zobacz ze sa na nim jego odciski ? albo hmm zobacz jakie zadrapania ma na armorze... Czlowieku jak mam ci przedstawic jakies dowody skoro to bylo wczoraj a ja nie wiedzialem o zadnym banie az do dzisiaj, Penedragon tak z dupy wali po chichu to w sumie jego styl
11ban to w sumie troche duzo ale od ostatniego minelo sporo czasu jestem graczem co juz nie TK a woli grac na EU 2 bez spin -.-
to chyba tyle odemnie jakies sugestie prosze
Yeeh? What, should I go to Pendragons house put a knife to his throat and tell him to speak the truth because if not I'll burn his house?
What proofs should I give you? Tell me, maybe take my sword and check for my finger prints? Or check his armor for any scratches? Man how am I suppoused to show you the proofs since that was yesterday, and I didn't knew about the ban untill today; Pendragon bullshits silently well yeah because thats his style.
11 Bans, yeah thats quite a few but that was a long time ago, I'm not a teamkiller anymore and I prefer playing on eu_2 without trouble
Thats all from me, any suggestions please